2009. február 17., kedd

Mesés Blog ...... díjat kaptam Kiscsillag -tól,amit nagyon szépen köszönök neki :-),gondolni sem mertem,hogy ilyen hamar díjat kapok,pedig még alig egy hónapja blogolok :-)De ezért most el kéne árulnom pár függőségem,ami igen nehéz,tegnap óta gondolkodok rajta,de talán menni fog :-)


1. Internet : talán ez az első számú függőségem (sajnos) !! Olyannyira,hogy a reggeli kávémat is a gép előtt kortyolgatom :-))Ha netán úgy alakul,hogy egy nap nem jutok netközelbe,már elvonási tüneteim vannak :-))


2. Gyöngy : hát mi lenne más :) Mióta megfertőződtem,szinte alig telik el nap,hogy ne nyúljak gyöngyhöz :-) ha nem fűzök semmit,mert épp nincs annyi meg olyan amiből tudnék,akkor is átnézem,összefogdosom őket :-)) Ha tehetném,(főleg anyagilag) egész nap fűznék :-))


3. Étel: hát igen!!Sajna!!Kaja,kaja,kaja minden mennyiségben :) Imádok enni!!:-))


4. Receptek : egészen komoly gyűjteményem van :) mivel szeretek enni,ezáltal szeretek főzni,és szeretek recepteket olvasgatni,és ha ízletesnek találom,akkor elraktározom,és talán egyszer majd ki is próbálom őket :-))


5. Csoki : Talán még ezt is megemlíthetném,igaz el vagyok,ha esetleg egy hétig se jutok hozzá,de ha tehetem,akkor minden nap csipegetek,és csakis kizárólag Milka csokit,abból is a sima natúrt !!! :-)))


6. Család: persze nélkülük se tudnék élni :-)) de ez szerintem természetes :-))
Úgy tudom tovább kéne adnom,ami nagyon nehéz,mivel már talán mindenkinek kapott valakitől,de azért próbát teszek,és továbbadom


Mary -nek és
Makramé -nak !

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése